Translate

Monday, 23 April 2012

magnum vs super ring


angin saya petang ini dihiburkan dengan memakan snek kegamaran super ring dan ais krim coklat magnum..

rasa letih sikit bekerja ari nie.. nak ceriakan mood  hati pergi lah beli ais krim pas balik keja..huhu.. beli pula kat stesen minyak.. memang banyak pilihan ais krimlah.. best gak rasa ais krim terbaru nie.. tengah hot promosi saya ada rasa tergoda lah dengan gambar- gambar ais krim melekat kat kedai tu


lepas jew makan ais krim, makan snek lah pula.. tengah-tengah syok makan teringatlah pula saya pada kenangan waktu kecil-kecil dulu.. dulu saya nie memang pengemar super ring. rasa keju dulu terbaiklah.. sekarang al maklumlah barang dah naik harga..hak..hak..hak..

~lot of the rings~

kalo nak tahulah kan.. zaman kecil-kecil dulu saya suka makan sambil bermain macam nie lahh.. abis tangan dan jari jemari melekat pewarna merah snek nie.. bila dah siap susun cincin-cincin emas nie baru lah saya makan. Sampaikan adik-adik saya terliur bila saya buat cam ni.. diorang pun terikut-ikut buat sama macam kakak.. kakak dah berjaya menarik minat adik-adik dan mempengaruhi nya..huhu
~seronok tau main-main cam nie..~

tunjuk kat budak-budak memang tergoda punyer lah.... agak-agak jatuh x cincin-cincin nie kalo di terbalikkan ke bawah.. hmm.....?????

3 comments:

Ezad Skytech said...

hee..dulu time2 kecik mmg selalu buat mcm tu kalau makan super ring ni...hee~

suebee said...

nice site..fatin tak letak shoutbox kat blog?senang nak tinggalkan jejak..

idealogy said...

bast gak...